Tuinontwerp Studio Brabant

Mooie uitdaging : tennisvereniging

Beste lezer,

Vanochtend ben ik op bezoek geweest bij een tennisvereniging in West-Brabant, een vereniging waar een klant van Tuinontwerp Studio Brabant actief lid van is.

De tennisvereniging heeft in de afgelopen jaren haar banen vernieuwd, haar paviljoen vernieuwd, maar loopt tegen een uitdaging aan om het laatste stukje van haar terrein opnieuw in te richten. Het paviljoen en de nieuwe banen zien er perfect uit, maar het gebied direct bij de ingang van het park is aan verbetering toe. Waarbij geldt dat dit gebied toch redelijk dominant kan zijn qua beleving van het tennispark, omdat het onderdeel vormt van de eerste indruk bij het betreden van het park.

Om die reden is Tuinontwerp Studio Brabant benaderd om een ontwerp te maken voor het laatste stukje van het terrein met als uitgangspunten een stalling voor 80 fietsen, het inpassen van een geschikte locatie voor een mini tennisbaan, de mogelijk verplaatsing van een stevig speeltoestel, nieuwe bestrating en groene omgeving inclusief lichtplan. Daarbij komen de overbodige gravelbak en oefenkooi te vervallen. Last but not least moet er nog een creatieve invulling bedacht worden voor een stuk bosgrond.

Een uitdaging die ik graag aanneem. Daar gaan we weer meerdere avonden plezier aan beleven!

Wordt vervolgd.

Vriendelijke groet,

Ernst-Jan

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.