Tuinontwerp Studio Brabant

Twee nieuwe recensies op de site!

Beste lezer,

Wellicht was het u opgevallen, maar de site was helaas enkele dagen uit de lucht. Gelukkig was het eenvoudig te herstellen. En dat maakt het voor mij weer mogelijk om twee nieuwe recensies toe te voegen, wederom met trots!

April 2018, Wilma Jackson en Ramon Kok

We hebben een nieuw tuinontwerp met een beplantingsplan! Ramon en ik hebben voor het eerst een huis met een grote tuin. We wisten niet hoe we moesten beginnen om er iets van te maken wat we mooi vinden. Ernst-Jan heeft samen met ons eerst uitgezocht wat we mooi vinden. Daarna heeft hij een ontwerp gemaakt waar hij rekening heeft gehouden met ons maar ook elementen heeft toegevoegd die we zelf nooit zouden bedenken. We waren heel blij met het resultaat. Een mooi ontwerp helemaal op schaal en een beplantingsplan waar we gelijk mee aan de slag kunnen. De persoonlijke begeleiding was erg prettig als ook het tempo waar we dit samen in konden doen. We zijn tevreden met het resultaat. Je krijgt waar voor je geld.

April 2018, Arjan en Simone

Onze tuin was aan een grondige revisie toe; wij hadden zelf een globaal idee van hoe we het zouden willen hebben. Ernst-Jan nam rustig alle wensen met ons door en vertaalde dit vervolgens in een prachtig ontwerp dat mooier
was dan wij zelf hadden kunnen bedenken, helemaal naar onze smaak en ook met oog voor het speelplezier van onze kinderen. We hebben het proces als zeer prettig ervaren, de stappen waren ons steeds duidelijk en de voortgang
was goed. Uiteindelijk hebben we een mooi plan inclusief een compleet plantenboek, waar we snel mee aan de slag gaan. Rating 5 van 5 sterren, kunnen het echt  aan iedereen aanraden!

Op naar de volgende leuke opdrachtgevers!

Vr. gr.

Ernst-Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.