Tuinontwerp Studio Brabant

Weer een recensie toegevoegd

Beste bezoeker van de website,

Zojuist weer een recensie toegevoegd. Een recensie waar ik extra trots op ben, omdat de recensie ook betrekking heeft op de vernieuwde manier van werken die ik aan het ontwikkelen ben samen met kunstenaar Ilona de Koning van Atelier Artzinnig (www.artzinnig.nl). De uitwerking van de A3 tekening heeft al meer een eigen twist gekregen en dit wordt gewaardeerd! (vergelijkt u maar eens bij de voorbeelden pagina eerdere tekeningen 🙂

En dan uiteraard de recensie van de familie Verheijen – Aarts uit Bavel :

Wij hebben Ernst-Jan leren kennen als een zeer plezierig en enthousiast iemand. Er was zowel een persoonlijke klik alsmede het plan van aanpak en de manier van werken. Met name de sessie waarin wij onze wensen en eisen hebben besproken middels het bekijken van foto’s was erg productief en nuttig! Ernst-Jan luistert naar de wensen van de klant en heeft deze omgezet in een prachtig ontwerp.
Ernst-Jan heeft veel ideeën en heeft goede kennis van alles wat er bij een tuinaanleg komt kijken. Ook met betrekking tot de plantenkeuzes heeft Ernst-Jan een goed beeld en heeft hier veel know-how. De tekening/het tuinontwerp was zeer duidelijk, de exacte maten vermeld en ook de keuzes mbt planten zijn duidelijk zichtbaar. Een mooie geplastificeerde tekening heeft ons hier goed bij geholpen en is zeer nuttig in het vervolgtraject.
Al met al een echte aanrader voor het maken van uw tuinontwerp!

Hartelijke groet,

Ernst-Jan

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.