Tuinontwerp Studio Brabant

Weer eens een bericht…

Beste lezer,

Eindelijk heb ik weer eens tijd gevonden om rustig te gaan zitten voor mijn website. Dat mijn website achterstallig onderhoud heeft, blijkt wel uit de webpagina’s met de maandelijkse onderhoudstips: ik ben niet verder gekomen dan de maand maart. Op korte termijn hopelijk verbetering 😉

De lockdown was het startschot voor een hectische periode. De beschikbare tijd voor mijn tuinontwerpklanten was zeer snel opgevuld. In de eerste maanden van de lockdown kregen lopende projecten een enorme boost: de realisatie van de ontwerpen werden naar voren gehaald. Het met spoed opstellen van de beplantingsplannen en het leveren van de uitgezochte planten was een aardige logistiek uitdaging omdat het plantseizoen op zijn einde liep! Missie geslaagd. Heerlijk om nu de foto’s binnen te krijgen van de klanten waar de nieuwe aanplant alweer volop in bloei staat. Daar doen we het voor!

Daarnaast kwamen er wekelijks nieuwe aanvragen binnen. Helaas heb ik iets te vaak nee moeten verkopen. Het verkopen van teleurstelling is niet de reden geweest om tuinontwerpstudio te beginnen. Maar op de rem trappen was de enige manier om de lopende opdrachten succesvol af te ronden.

Inmiddels begin ik mijn achterstanden weer aardig in te halen. De beplantingsplannen zijn weer ingeruild voor ontwerpopdrachten. En daar zitten een paar hele leuke tussen: twee tuinen in het buitengebied van Etten-Leur met oppervlaktes tot 12.000 m2 tot een opdracht op een uur rijden in België op verzoek van een lokale klant.  Weer een goede invulling van de beschikbare tijd!

Wat uiteraard ook erg leuk is, is de opening van het sportpark van TV De Bocht in Rucphen aankomend weekend. Aan de ontwikkeling van het sportpark heb ik een kleine bijdrage mogen leveren middels het ontwerp en bijbehorende beplantingsplan. Ik ben dan ook erg geïnteresseerd in het eindresultaat.  Wordt vervolgd middels foto’s.

Vriendelijke groet,

Ernst-Jan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.