Tuinontwerp Studio Brabant

Plantenservice – One Stop Shop

Een belangrijke hobbel om uiteindelijk die prachtige tuin te realiseren is het vinden van de gekozen beplanting. De ervaring leert dat het een grote uitdaging is om de volledige beplantingslijst bij elkaar te sprokkelen. Elke plant is te koop. Maar de vraag is waar? Voor welke prijs? En hoe krijg ik ze vervolgens weer thuis? Daar ligt een leuke uitdaging, welke ik met alle plezier voor u oppak waarbij ik de volgende uitgangspunten hanteer: volledige ontzorging van de aanschaf van uw beplanting, levering aan huis op vrijdag of zaterdag, transparante communicatie en uiteraard tegen lage prijzen.

Inmiddels heb ik een aardig netwerk van kwekers opgebouwd waardoor ik wel durf te stellen dat ik iedere denkbare plant in iedere denkbare maat kan leveren onder de prijs van online aanbieders, tuincentra etc. En mocht ik een plant nog niet direct vanuit mijn kwekersnetwerk kunnen leveren, dan is er wat mij betreft niets leukers om op een vrijdagochtend de ‘laarzen’ aan te trekken en in het Brabantse en Zeeuwse landschap een erf op te rijden van bijvoorbeeld een kweker of fruitteler om juist die ene plant te vinden.

Behoefte aan een vrijblijvende offerte voor goede kwalitatieve doorgewortelde planten direct van de kwekers? Stuur dan uw lijst door aan info@tuinontwerpbrabant.nl en ik ga voor u aan de slag voor een vrijblijvende offerte!

Voorbeeld

Voor klanten waarvoor ik het beplantingsplan heb opgesteld, omvat de plantenlevering ook het uitzetten van de planten conform het beplantingsplan. In bijgevoegd filmpje ziet u hoe 900 planten, bijna 50 soorten, uit een boedelbak zijn verspreid over de gehele tuin:

 

 

 

Recensie van familie van Kaam Wouw november 2018

Ernst-Jan heeft ons geholpen met het beplantingsplan. Het lukte ons namelijk zelf niet de tuin naar wens te beplanten. Ernst-Jan heeft ons geholpen met het ontdekken van onze tuinstijl. In het uiteindelijke plan is ons beider stijl samengebracht (stijl van mijn man en mezelf) . Omdat wij op korte termijn ons plan wilden realiseren, was het fijn dat Ernst-Jan vlot het beplantingsplan kon aanleveren. Ook het maken van een vervolgafspraak om te gaan aanplanten, kon op korte termijn. Erg fijn, was dat!

Ernst-Jan heeft ons al echt serieuze planten geleverd in plaats van kleine stekjes. We zijn dus erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.

Kortom als u op zoek bent naar een ontwerper die goed luistert naar de wens van de klant, goede prijs kwaliteit kan bieden en ook kan meedenken in vervolgproces, kunnen wij Ernst-Jan zeker aanbevelen.